ONLINE SZEMÉLYRE SZABOTT
ONLINE SZEMÉLYRE SZABOTT

Adobe Photoshop,

Illustrator magán oktatás

Adobe Photoshop, Illustrator magán oktatás

Tovább olvasok
Tovább olvasok
Vállalkozó vagy és szeretnél pénzt spórolni azáltal, hogy te készíted a saját grafikai anyagaidat?
Nem szeretnél mindig napokat-heteket várni egy anyagra, amit akár te is el tudnál készíteni, ha értenél alap szinten a Photoshop vagy Illustrator programokhoz?
Vezetőként szeretnél képben lenni az alapfogalmakkal és időt spórolni a grafikussal való egyeztetésnél?
Van szabad kapacitással rendelkező alkalmazottad, akinek az oktatásával házon belül gyorsabban kész lehetnének a projektjeid?
Virtuális asszisztens vagy és szeretnéd bővíteni a szolgáltatásaidat?
Van olyan grafikai anyagod, amit folyton aktualizálni, frissíteni kell? Tanuld meg szerkeszteni és ne várj másra!
Vannak termékeid? Szeretnéd megtanulni a termékfotók kivágását, szerkesztését, vízjelek készítését?
Olyan logóra és arculatra vágysz, ami valóban téged tükröz?
Szeretnél egységes facebook és instagram kinézetet? Te csinálnád a vállalkozásod bannereit, hirdetés képeit, plakátjait?
Vagy csak érdekel a grafika világa és szeretnéd megnézni, hogy neked való-e ez a szakma?

Ha egy dolog is igaz rád, akkor jó helyen vagy!

Ha egy dolog is igaz rád, akkor jó helyen vagy!

Ahhoz, hogy meg tudd csinálni a saját grafikai anyagaidat nem kell, hogy ez legyen a szakmád!

Van olyan projekted, amit akár most is el szeretnél küldeni egy grafikusnak? Csináljuk meg együtt és 2az1-ben rögtön tanultál is!

Mit tartalmaz az online oktatás?

Az igényfelmérés után mindenkinek egyedi tantervet állítok össze, ami a közös munka során folyamatosan korrigálható, személyre szabható. Csak azzal foglalkozunk, amire valóban szükséged van! Ha új a vállalkozásod vagy frissítenél rajta kicsit, akkor színtervet is készítünk és kiválasztjuk az arculatodhoz, megjelenésedhez passzoló betűtípus készleteket is. A végleges tervedet pedig nyomdakészre készítjük, vagy felrakjuk a WordPress honlapodra. Fő WordPress sablonok, amiket rendszeresen használok: Divi, Oshine, Avada

Megvalósító garancia

A sima oktatáson kívül, kivitelezést is vállalok. Ha van egy sürgős határidős munkád, nem kell azon aggódnod, hogy nem leszel kész és hogy meghaladja a jelenlegi tudásodat!
A megvásárolt óraszámaidat felhasználva kérheted, hogy én készítsem el számodra a végleges grafikai anyagot.

Mennyibe kerül a magán oktatás?

Megnézem az árakat

Mosóczi Réka

Kitől fogsz tanulni?

Grafikusként már több mint 7 éve vagyok a szakmában. Ezalatt dolgoztam élelmiszer-üditő nagykereskedésnél és fürdőszoba webáruháznál is. Jelenleg egyéni vállalkozó, szabadúszó vagyok. A munkám egyben a hobby-m is, ezért a szabadidőm nagy részét is az tölti ki, hogy ebben a témában inspirálódok, tanulok az interneten. Ezáltal tudok mindig megújulni és képben maradni az aktuális trendekkel is. 3 éve pedig honlapok készítésével is foglalkozom, így ebben a témában is szívesen segítek.

Megnézem a portfóliót

Ami nekem a kedvencem, azok a Réka-féle színek, színkombinációk. Pár olyan színnel, amit nekem eszembe nem jutott volna egymás mellé tenni, pontosan azt a hangulatot tudja kifejezni, amit épp kell. A másik a tipográfiai érzéke. Valahogy mindig megtalálja azt a betűtípust, ami pont úgy és pont oda való, azt mutatja, amit ki akarsz fejezni.

Molnár Alexandra

Nem ismerek még egy ilyen jó grafikai érzékkel rendelkező személyt, mint a Réka.  Pixelpontosságra állítja be a képeket és az egyéb design elemeket. Frusztrálja ha valami nincs a helyén, akkor is, ha csak egy tizedmilliméter különbség van. Vele nem tudsz gányoltatni, vagy amire talán ő azt mondaná, hogy: „hát ez nem az igazi”, arra már mindenki más azt mondja, hogy maga a gyönyör.

Sajti Károly

Árak – csomagok

A grafikusi óradíjam 8000 Ft, viszont az oktatást határozatlan ideig most, 5000 Ft-ért kaphatod meg. Lehetőség van óránként fizetni, viszont a csomagokban további akciókat találsz! Az óradíjak minden szerkesztőprogram oktatásánál egységesek.

1. csomag

25.000 Ft

/ 5 óra

+ fél óra ajándék

Megrendelem
2. csomag

50.000 Ft

/ 10 óra

+ 1 óra ajándék

Megrendelem
3. csomag

100.000 Ft

/ 20 óra

+ 2 óra ajándék

Megrendelem

Hogyan tudsz jelentkezni? Honnan tudod, hogy neked való-e a képzés?

Részletesen töltsd ki az űrlapot. 

Ezután 1-2 munkanapon belül jelentkezni fogok e-mailben és leegyeztettünk egy időpontot egy 15 perces ingyenes telefonos konzultációra, ahol felmérem, hogy pontosan mire lenne szükséged. 

Ha a konzultáció után úgy gondolod, hogy szívesen tanulnál tőlem, utána lesz lehetőséged megrendelni az egyik oktató csomagot.

Kérdésed van? Rendelni szeretnél? Írj most!

Ha úgy gondolod a honlapom alapján, hogy szívesen tanulnál tőlem, akkor kérlek töltsd ki ezt az űrlapot!Mosóczi Réka
Grafikus, webdesigner, honlapkészítő

mosoczi.design@gmail.com