PORTFÓLIÓ

Tovább olvasok
Tovább olvasok

Vele nem tudsz gányoltatni, vagy amire talán ő azt mondaná, hogy: „hát ez nem az igazi”, arra már mindenki más azt mondja,
hogy maga a gyönyör.

Sajti Károly

Rólam

Grafikusként több mint 10 éve vagyok a szakmában. Ezalatt dolgoztam ügynökségnél, élelmiszer-üditő nagykereskedésnél, élelmiszer láncnál, fürdőszoba webáruháznál és szabadúszóként is.

Főbb feladataim voltak: új üzletek kirakat tervei, óriás plakátok, akciós szórólapok, kupon füzetek, bannerek tervezése, termékképek fotózása, vágása és webshop kezelése, facebook posztok készítése.

Webdesigner és honlapkészítőként pedig, WordPress weboldalakat készítek 3 éve.

Mániám többek között a megfelelő színharmónia megtalálása és a pixel pontos megvalósítás. Mivel a munkám egyben a hobby-m is, ezért sokszor észre se veszem, hogy a szabadidőm nagy részét is az tölti ki, hogy ebben a témában inspirálódok, tanulok az interneten. Ezáltal tudok mindig megújulni és képben maradni az aktuális trendekkel is.

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Premiere Pro
Canva
Photopea
Wordpress
Divi
HTML/CSS
WORD, EXCEL, POWERPOINT

Mosóczi Réka
Grafikus, webdesigner, honlapkészítő

A munkámat precízen végzem

Gyorsan tanulok

Szeretek önállóan és csapatban is dolgozni

Ami nekem a kedvencem, azok a Réka-féle színek, színkombinációk. Pár olyan színnel, amit nekem eszembe nem jutott volna egymás mellé tenni, pontosan azt a hangulatot tudja kifejezni, amit épp kell. A másik a tipográfiai érzéke. Valahogy mindig megtalálja azt a betűtípust, ami pont úgy és pont oda való, azt mutatja, amit ki akarsz fejezni.

Molnár Alexandra

mosoczi.design@gmail.com

A munkámat precízen végzem

+36 70 424 02 34

Gyorsan tanulok

1039 Budapest, Juhász Gyula u. 6. 

Szeretek önállóan és csapatban is dolgozni