CV, PORTFÓLIÓ

Tovább olvasok
Tovább olvasok

Vele nem tudsz gányoltatni, vagy amire talán ő azt mondaná, hogy: „hát ez nem az igazi”, arra már mindenki más azt mondja,
hogy maga a gyönyör.

Sajti Károly

Rólam

Grafikusként több mint 10 éve vagyok a szakmában. Ezalatt dolgoztam ügynökségnél, élelmiszer-üditő nagykereskedésnél, élelmiszer láncnál, fürdőszoba webáruháznál és szabadúszóként is. Főbb feladataim voltak: új üzletek kirakat tervei, óriás plakátok, szórólapok, kupon füzetek, bannerek tervezése, termékképek fotózása, vágása, social media posztok készítése és webshop kezelése. Webdesigner és honlapkészítőként pedig, WordPress weboldalakat és webáruházakat tervezek és készítek.

Saját projektek:

  • Van egy webáruházam: https://beautycollagen.hu/
  • Online oktatok grafikát és weboldalkészítést: https://designcloud.hu/
    Az oktatás automatizált, egy e-oktatótermben történik és előre felvett, legyártott tananyagokat kapnak a tanulók, amiket bármikor tanulhatnak otthonról. 
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Premiere Pro
Canva
Photopea
Wordpress
Divi
HTML/CSS
WORD, EXCEL, POWERPOINT

Mosóczi Réka
Grafikus, webdesigner, honlapkészítő

A munkámat precízen végzem

Gyorsan tanulok

Szeretek önállóan és csapatban is dolgozni

Ami nekem a kedvencem, azok a Réka-féle színek, színkombinációk. Pár olyan színnel, amit nekem eszembe nem jutott volna egymás mellé tenni, pontosan azt a hangulatot tudja kifejezni, amit épp kell. A másik a tipográfiai érzéke. Valahogy mindig megtalálja azt a betűtípust, ami pont úgy és pont oda való, azt mutatja, amit ki akarsz fejezni.

Molnár Alexandra

mosoczi.design@gmail.com

A munkámat precízen végzem

+36 70 424 02 34

Gyorsan tanulok

1039 Budapest, Juhász Gyula u. 6. 

Szeretek önállóan és csapatban is dolgozni